hawos Oktagon kornkværn
“Alt passer sammen her”. Indvendigt og udvendigt: Den nemme betjening, den trinløst justerbare kværn, ekstremt hårde slibesten og en kraftig 360/600 watt motor samt indstillingsskalaen i massiv messing. Vores “Oktagon” -model scorer med stærk ydeevne og topresultater ved slibning af korn og krydderier. Selv med en fin indstilling er slibestøj stadig behagelig. Med en krop lavet af massivt, dampet bøgetræ er det en juvel i perfekt håndværk til ethvert køkken. Med sine otte hjørner er Oktagon-modellen en rigtig iøjnefaldende: smuk og god!
Oktagon 1 var testvinderen i kornfabrikstesten i magasinet “Testmagazin”, nummer 3/2010 (8 kornfabrikker fra forskellige producenter blev testet). Hvorfor være tilfreds med mindre?
De “indre værdier” i hawos-kvalitet
Oktagon 1 | Oktagon 2 | |
Gehäuse | Buche Vollholz (gedämpft) | |
Mahlleistung (Weizen) – fein – grob | ca. 125 g/min ca. 250-300 g/min | ca. 220 g/min ca. 400-500 g/min |
Trichterfüllmenge (Weizen) | ca. 1100 g | ca. 1100 g |
Mahlstein ø (Korund Keramik Steine) | 100 mm | |
Gewicht | 8.8 kg | 10.3 kg |
Motorleistung | 360 W | 600 W |
Lautstärke | ca. 68 dB | ca. 70 dB |
Netzspannung | 230 V | 230 V |
Unterstellhöhe für Schüssel | 16 cm | 17 cm |
Standfläche (B x T x H) | 200 x 200 x 410 mm | 200 x 200 x 450 mm |
Oberflächenbehandlung | Leinölfirnis | |
Garantie | 10 Jahre |
Bemærkning til allergikere: Alle hawos-møller er formalet glutenfri!
Hawos Oktagon 1 har samme motor og slibekraft som Novum, Billy 1, Mill 1 og Queen 1. Hawos Oktagon 2 har det samme tekniske udstyr som Billy 2, Mill 2 og Queen 2.
Hogni –
A very good and powerful mill.
I use it for all my baking, and it will easilly grind through 2-3 kg of grain without getting too hot.
Do-Nata (verificeret ejer) –
Hallo alle zusammen. Nach langem Überlegen, ob ich mir diese Getreidemühle Oktagon2 kaufen soll, habe ich mich schließlich dafür entschieden. Ich bin mehr als begeistert. Es ist wert jede Cent ! Vielen Dank 🤩
Bei mir zu Hause läuft jeden Tag eine Getreidemühle, ich kann einfach nicht aufhören, mit verschiedenen Getreidesorten zu mahlen und dann Brot/Brötchen zu backen. Es ist einfach verrückt, dass ich das nicht schon früher getan habe. Mein selbst gemahlenes Mehl zum backen Brot oder Brötchen schmeckt besonders gut. Auch der Sauerteig aus Vollkornmehl gelingt besonders.